Ingen är perfekt...

Datum: 2010-12-21 Tid: 20:43:26 Vill du kommentera:
Publicerat i:
Även om du tycker att du har en perfekt och idiotsäker plan för att göra något har den vanligtvis några betydande brister. Här är några berättelser om hur den perfekta planen gick snett.

Efter veckor av extremt noggrann planering, misslyckades 75 fångar helt att rymma från Saltillo Prison i Northern Mexico. I November 1975 började de gräva en hemlig tunnel som skulle ta dem till andra sidan fängelsemuren. Den 18 April 1976, guidad av rena genier, kom deras tunnel upp nära den rättssal, i vilken många av dem hade blivit dömda. De förvånade domarna sände tillbaka alla 75 till fängelse.

1976, på ett flyg över Amerika, reste sig en passagerare från sitt säte, drog en pistol och tog en flygvärdinna som gisslan.
- Ta mig till Detroit, sa han.
- Vi är redan på väg till Detroit, svarade hon.
- Oh, bra, sa han, och satte sig igen.

En skurk i Paris bröt sig in i ett hus i byn Lachelle 1964. Väl inne började han känna sig hungrig och började leta efter mat. Där hittade han sin favoritost, kakor och tre flaskor champagne. Efter ett tag började han känna sig trött och beslöt sig för att lägga sig ner och smälta maten bekvämt. Han arresterades nästa morgon fortfarande sovandes på övervåningen i det extra sovrummet.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0