Få ett gratis prylpaket

Datum: 2010-05-31 Tid: 19:39:04 Vill du kommentera:
Publicerat i:
Har varit inne många gånger på Coolstuff och tittat, de har många häftiga saker man skulle vilja ha. Just nu har de ett erbjudande till alla bloggare, då de har gjort klart med ett taggsystem.

Genom att länka till en valfri tagg samt deras blogginlägg om detta erbjudande, får man ett prylpaket värt 215kr (fraktfritt!!), samt en chans att vinna en Vooni Internetradio, värde 1195kr.

Detta finns i paketet:
1 st lysdiodsficklampa med solceller, 1 st kylmugg, 1 st värmehjärta, 1 st massagegubbe och 1 st Ice Shooters 4-p.

Är du på jakt efter någon rolig present, titta då in på denna sida. Finns en del att välja på.

Till alla barn som överlevde 30-, 40-, 50-, 60- och 7o-talet

Datum: 2010-05-27 Tid: 20:18:18 Vill du kommentera:
Publicerat i:
Först så överlevde vi att att födas av mammor som rökte och drack under graviditeten. Dem tog Magnecyl och alla möjliga läkemedel, åt blue cheese dressing samt åt tonfisk direkt ur burken men blev aldrig testade för diabetes. Efter detta trauma blev vi lagda på mage för att sova i en spjälsäng målad i en rosa eller babyblå färg med hög blyhalt. Vi hade ingen barnsäkerhet på medicinburkar, dörrar eller fönster och när vi cyklade hade vi ingen hjälm! För att inte tala om vilken risk vi tog när vi liftade!

Som spädbarn och barn åkte man bil utan barnstol, bilkudde, säkerhetsbälte eller airbag. Vi drack vatten direkt ur trädgårdsslangen och INTE ur glas eller flaska. Vi delade läsk med flera kompisar och drack direkt ut flaskan och INGEN dog av detta. Vi åt muffins, mammas bullar, vitt bröd, riktigt smör och för mycket socker på cornflakes och i filen - inte blev vi överviktiga för det!

FÖR VI VAR ALLTID UTE OCH LEKTE!!!

Vi kunde gå hemifrån på morgonen, leka hela dagen och komma hem när gatlyktorna var tända. Ingen kunde nå oss på hela dagen - OCH VI VAR OKEJ! I timmar kunde vi bygga lådbilar av skräp för att sedan åka ner för någon backe och då upptäcka att vi glömt bromsarna. Efter att vi åkt in i träd och buskar ett par gånger lärde vi oss att lösa problemet. Vi hade inga Playstation, Nintendo eller X-box, ingen video eller dvd, inga 150 kanaler på tv:n. Vi hade inget surroundljud, cd-spelare, mobiltelefoner, datorer, Internet eller MSN. Men vi hade VÄNNER och de fanns UTOMHUS!!

Vi föll från träd och tak, skar oss, bröt armar och ben och slog ut tänder!! Och inte blev någon stämd eller anmäld för det. Vi åt maskar och kakor gjorda av sand eller jord och inte fortsatte maskarna att leva i magen!! VI fick luftgevär vid 10 års ålder, vi hittade på spel och lekar med hjälp av en pinne och en tennisboll, och fast man sa att det kunde hända, så var det inte många som fick sina ögon utpetade av pinnar. Vi cyklade eller gick till kompisar, ringde eller knackade på och ibland steg vi bara in och pratade med dem. Fotbollslaget hade uttagningar och alla blev inte uttagna. Dom som inte blev det, fick lära sig handskas med besvikelsen. OTROLIGT ELLER HUR!!??

Tanken på att våra föräldrar skulle stå på vår sida om vi bröt mot lagen fanns inte. De var faktiskt lagens högra arm!! Denna generation har faktiskt fostrat dem största risktagarna, problemlösarna och investerarna någonsin. De senaste 50 åren har varit en explosion av uppfinningar och nya idéer. Vi hade frihet, misslyckanden, framgång och ansvar, och vi lärde oss att ta allt detta!!

Om du är en av dem så GRATTIS

Du kanske vill dela md dig av detta till andra som har haft turen att växa upp som barn den tiden innan ADVOKATER och MYNDIGHETER reglerade ditt liv för "DITT EGET BÄSTA"??

Och när du ända håller på!!

Berätta för dina barn hur modiga och (lyckliga) deras föräldrar var.

(Okänd)

Gratis trisslott för bloggare

Datum: 2010-05-27 Tid: 17:23:34 Vill du kommentera:
Publicerat i:
AktiebolagNu erbjuder nu en gratis trisslott för alla bloggare. Det enda man behöver göra är att skriva ett inlägg i sin blogg med antingen ordet aktiebolag eller lagerbolag, eller bägge när man ändå är i farten. Sedan kommer lotten på posten.

Vem kan motstå detta. Kanske vinner man storvinsten???

Testaskraplotter.se

Datum: 2010-05-22 Tid: 10:56:36 Vill du kommentera:
Publicerat i:
Vem drömmer inte om den stora vinsten. Varje gång man börjar skrapa en lott tänker man kanske denna gång... Men den gången har inte kommit ännu.

Nu har man chansen att få två gratis tialotter om man bloggar om testaskraplotter.se. Man ska skriva ett inlägg och länka till skraplotter och roulette.

Kanske blir det vinst denna gång?

Supergratis

Datum: 2010-05-21 Tid: 20:37:48 Vill du kommentera:
Publicerat i:
Är medlem på Supergratis som är en gratissida. Här samlar man poäng som man sedan kan växla in mot olika produkter, som t ex. Wii, Xbox, biobiljetter, skraplotter. Vill man inte välja någon sak finns även presentkort i olika valörer.

Man samlar poäng genom att t ex göra olika kampanjer, delta i tävlingar, värva andra. Finns allt från erbjudanden som är gratis till de som kostar.

Man får även poäng varje gång man loggar in. För varje medlem man värvar får man 5 poäng direkt, sedan 45 poäng extra när den man värvat samlat ihop 50 poäng.

Klicka på bannern nedan för att bli medlem.
Det är dags att banta då...

Datum: 2010-05-20 Tid: 21:47:54 Vill du kommentera:
Publicerat i:
Sommaren närmar sig och du vet att det är dags att banta då...

...du ombeds hoppa ner i poolen så att dina kompisar kan surfa på vågorna.
...du måste använda en roller för att sminka dig.
...Viktväktarna kräver att du slutar vara medlem hos dem.
...du stiger upp på en våg på ett nöjesfält och den säger med digital röst: "En i taget, tack".
...busschauffören ber dig sätta dig på andra sidan mittgången för han vill inte tippa över när han svänger.
...du suddar ut allt som står på svarta tavlan enbart genom att vända dig om i klassrummet.
...de kastar puffat ris på ditt bröllop.
...du trillar omkull och i dina försök att ta dig upp så vaggar du dig själv till sömns.
...pickupens framhjul åker upp i vädret då du sätter dig på flaket.
...du börjar använda dina hakor då fingrar och tår tagit slut när du räknar.

 

(Källa: okänd)

Greyson Chance

Datum: 2010-05-18 Tid: 21:01:08 Vill du kommentera:
Publicerat i:
Inte illa för en 12-åring.

Gratisbio

Datum: 2010-05-04 Tid: 20:38:34 Vill du kommentera:
Publicerat i:
Vad är Gratisbio?
Det är en sida där du samlar poäng genom att vara aktiv, delta i tävlingar, besöka hemsidor, shoppa. Detta är bara några saker. En del är gratis, en del kostar. Sedan får man själv bestämma vad man vill göra. Att vara medlem är gratis och som ny medlem får du 50 poäng. Inte illa.

Vad händer med poängen?
Dessa kan du sedan växla in mot biobiljetter eller presentkort från de flesta svenska butikskedjor.

Bli medlem genom länken nedan. Sedan är det bara att börja.


Gratis är gott

Datum: 2010-05-02 Tid: 20:37:52 Vill du kommentera:
Publicerat i:
Gratis är alltid gott. Brukar väldigt sällan handla på 7-eleven, men de senaste dagarna har det blivit en del spring där. Men vad gör man inte för lite gratis. Först hämtade jag ut två stycken sprite gratis, efter att ha röstat på mammor. Sedan idag var jag och hämtade ut en gratis glass, Cornetto Bröllopsstrut. De delade ut 4000 stycken, och först till kvarn gällde.

Mera gratis tack.


RSS 2.0